masaŽe

 • Img

  mix istoČnjaČkih masaŽa

  U njoj se ukršta indijska joga, kineska akupresura, kiropraktika i japanska shiatshu masaža. Za razliku od klasične relax masaže koja više deluje relaksirajuće i opušta, ova vrsta masaže pročišćava energetske kanale kroz stimulaciju akupresurnih tačaka na meridijanima ( Sib Sen ) koji se protežu kroz celo telo. Ulje koje se koristi prolazi kroz kožu i zadržava se do četiri sata u organizmu i prenosi se do ostalih delova tela putem krvotoka.

  cijena:40KM
 • Img

  limfna masaŽa

  Limfna masaža (drenaža) je oblik masaže, čiji je zadatak povećanje brzine protoka u limfnom žilnom sistemu. To znači da se stimulira cirkulacija limfe i omogućuje relaksacija, zahvaljujući laganim i ritmičkim pokretima, ali ujedno se otklanjaju i eventualni edemi (otekline).Trajanje tretmana 60 min.

  cijena:40KM
 • Img

  medicinska masaŽa cjelo tjelo

  Ovom masažom pročišćava se svaka stanica, kompletan kičmeni stub se opušta i isteže, opustaju se mišići, psiha djeluje razumnije i otklanjaju se zastarjeli stresovi.Masaža je usmjerena na cijelo tijelo,radi se o intenzivnoj masaži na problematičnim dijelovim tijela.Trajanje tretmana 60 min.

  cijena:30KM
 • Img

  relax masaŽa

  Vaše tijelo je u današnje vrijeme izloženo jakim stresovima, bilo da je riječ o fizičkom ili o mentalnom stresu. Prilikom dnevnih aktivnosti,mišićna tkiva oslobađaju u sebi mliječnu kiselinu, te ako se ona ne izbacuje iz tijela, mišići postaju teški, tijelo postaje ukočeno i usporeno.Masaža je usmjerena na cijelo tijelo.Cilj je opuštanje i oslobađanje stresa i napetosti.Trajanje tretmana 40 min.

  cijena:20KM
 • Img

  anticelulit masaŽa

  Ciljana lokalizirana masaža, izvodi se u cilju razbijanja masnih jastučića, poticanja hiperemije i površinskog zagrijavanja tkiva sa svrhom bolje penetracije kozmetčkog pripravka u dublje slojeve tkiva. Upornim radom djelujemo na otapanje stanica, koje kao otpadne tvari putem tekućine ispire i budu eliminisane iz organizma.Konzumacija zelenog čaja na kraju tretmana radi bržeg izbacivanja tekućine iz organizma.Trajanje tretmana 60 min.

  cijena:25KM
 • Img

  medicinska masaŽa parcijalno

  Usmjerena je na određeni dio tijela (glavu, vrat, noge, ramena,leđa). Cilj je opuštanje i oslobađanje stresa i napetosti. Radi se o intenzivnoj masaži na problematičnom dijelu tijela.Trajanje tretmana 30 min.

  cijena:15KM
 • Img

  zeleni Čaj-detoksikacija tijela

  Tretman za tijelo na bazi zelenog čaja djeluje antioksidantski ........

  cijena:20KM