masaŽe

 • Img

  mix istoČnjaČkih masaŽa

  U njoj se ukršta indijska joga, kineska akupresura, kiropraktika i japanska shiatshu masaža. Za razliku od klasične relax masaže koja više deluje relaksirajuće i opušta, ova vrsta masaže pročišćava energetske kanale kroz stimulaciju akupresurnih tačaka na meridijanima ( Sib Sen ) koji se protežu kroz celo telo. Ulje koje se koristi prolazi kroz kožu i zadržava se do četiri sata u organizmu i prenosi se do ostalih delova tela putem krvotoka.

  cijena:40KM
 • Img

  Dumo terapija

  Terapija potiče iz Libije i tamo se koristi kao tradicionalna narodna medicina. Radi se kao metoda oporavka i preventive od povreda. Dumo terapija je vrsta terapije za oporavak mišića.Pretežno ga koriste i popularan je među sportistima zbog brzog dejstva na oporavak misićnog vlakna. Mišić je tkivo koje služi da transformiše hemijsku energiju u mehanički rad.Tako nastaje sila koja je potrebna za pokretanje ljudskog tela. Osnovno svojstvo mišića je kontrakcija a takodje i fleksibinost. Ukoliko je narušeno nešto od ovih svojstva dolazi do upale mišićnog tkiva a u nekim slučajevima i do povrede mišićnog vlakna. Dumo terapija vrši oporavak mišićnog tkiva na jako brz a delotvoran način a što je najbitnije ova terapija ne spada u agresivne metode oporavka.

  cijena:60KM
 • Img

  medicinska masaŽa cjelo tjelo

  Ovom masažom pročišćava se svaka stanica, kompletan kičmeni stub se opušta i isteže, opustaju se mišići, psiha djeluje razumnije i otklanjaju se zastarjeli stresovi.Masaža je usmjerena na cijelo tijelo,radi se o intenzivnoj masaži na problematičnim dijelovim tijela.Trajanje tretmana 60 min.

  cijena:40KM
 • Img

  relax masaŽa cjelo tjelo

  Vaše tijelo je u današnje vrijeme izloženo jakim stresovima, bilo da je riječ o fizičkom ili o mentalnom stresu. Prilikom dnevnih aktivnosti,mišićna tkiva oslobađaju u sebi mliječnu kiselinu, te ako se ona ne izbacuje iz tijela, mišići postaju teški, tijelo postaje ukočeno i usporeno.Masaža je usmjerena na cijelo tijelo.Cilj je opuštanje i oslobađanje stresa i napetosti.Trajanje tretmana 60 min.

  cijena:40KM
 • Img

  anticelulit masaŽa

  Ciljana lokalizirana masaža, izvodi se u cilju razbijanja masnih jastučića, poticanja hiperemije i površinskog zagrijavanja tkiva sa svrhom bolje penetracije kozmetčkog pripravka u dublje slojeve tkiva. Upornim radom djelujemo na otapanje stanica, koje kao otpadne tvari putem tekućine ispire i budu eliminisane iz organizma.Konzumacija zelenog čaja na kraju tretmana radi bržeg izbacivanja tekućine iz organizma.Trajanje tretmana 60 min.

  cijena:25KM
 • Img

  medicinska masaŽa parcijalno

  Usmjerena je na određeni dio tijela (glavu, vrat, noge, ramena,leđa). Cilj je opuštanje i oslobađanje stresa i napetosti. Radi se o intenzivnoj masaži na problematičnom dijelu tijela.Trajanje tretmana 30 min.

  cijena:20KM