manikir

 • Img

  klasiČan manikir+masaŽa

  Klasičan manikir podrazumjeva tretiranje zanoktica, piling nokatne ploče, oblikovanje noktiju, nanošenje sredstava za regeneraciju, i lakiranje.

  cijena:10KM
 • Img

  estetski manikir

  Manikir je estetsko-higijensko sređivanje noktiju na rukama i zanoktica oko noktiju. Pod manikiranjem se podrazumjeva odstranjivanje masnih naslaga sa nokatne ploče, potiskivanje ili sječenje zanoktica, oblikovanje noktiju, zatvaranje pora nokatne ploče calcium oil-om, njega ispucale i suve kože zanoktica (cuticle remover) i lakiranje po izboru.

  cijena:15KM
 • Img

  wellness manikir

  Pored klasične manikure Wellness manikura uključuje i hranjivu masku, parafinsku kupku za ruke i lakiranje noktiju vrhunskim lakovima.

  cijena:20KM
 • Img

  parafinska pakovanja

  Parafinsko pakovanje ruku služi za dubinsku i intenzivnu negu i hidrataciju vaših ruku. Ruke se parafinskim pakovanjem dubinski očiste i hidriraju, što je posebno korisno za one koji su često u dodiru sa vodom ili nekih hemijskim sredstvima.

  cijena:15KM
 • Img

  lakiranje

  Veoma bitno prije lakiranja je da se nokati pravilno pripreme,kvalitetna priprema stiti vaše nokte i čini ih zdravim.Nanešeni lak će trajati duže i neće štetiti vašim noktima.

  cijena:5KM