depilacija

 • Img

  DEPILACIJA TOPLIM VOSKOM

  Kad je vosak topao, ulazi u folikule i izvlači u cijelosti dlaku iz korijena. Kad se obavlja mjesečno, depilacija voskom znači da će dlakama trebati više vremena da narastu jer se uklanjaju iz korijena, za razliku od brijanja koje samo reže dlake. Dlake će narasti tek za 3-6 sedmica. Lošija strana ovog načina depilacije je da postupak može biti bolan za žene sa osjetljivom kožom. Zato treba napraviti ovu depilaciju kad su dlake duge barem 0,5 cm. Ovaj način depilacije pogodan je za sve dijelove tijela.
  Depilacija voskom počinje nanošenjem posebnog losiona ili prajmera za depilaciju (obični losioni i kreme nisu dobri jer od njih vosak skliže sa dlake). Tada se na kožu nanosi zagrijani vosak u smjeru rasta dlaka. Kad se vosak stvrdne, naglo se povlači u smjeru suprotnom rastu dlaka.

  NAŠI TRETMANI DEPILACIJA

 • Img

  DEPILACIJA HLADNIM VOSKOM

  Nepoželjne dlačice lica i tijela mogu se brzo i lako ukloniti s voskom u roll-on patronama.U EXCLUZIV FISH SPA salonu upotrebljavamo vosak koji ne izaziva alergijske reakcije, ne prijanja i ne iritira kožu, a omogućuje ugodnu i uspješnu depilaciju s ugodnim mirisom. Metoda je prikladna za depilaciju većih dijelova tijela, a u ponudi imamo niz voskova različite boje i mirisa sa sastojcima namijenjenima različitim tipovima kože.
  Patrona se po potrebi zagrijava u posebnom grijaču putem kojeg se nanosi na kožu u smjeru rasta dlačica, a dlačice se uklanjaju u smjeru suprotnom njihovom rastu. Ova metoda je pogodna i kod dužih dlačica. Naneseni vosak prekriva se trakama tkanine ili papira. Kad se vosak stvrdne, trake se naglo povlače u smjeru suprotnom rasta dlaka.

  NAŠI TRETMANI DEPILACIJA

 • Img

  DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM

  Depilacija šećernom pastom, odnosno tzv. egipatska depilacija je idealan način za uklanjanje dlačica sa svih dijelova tijela i lica kod žena i muškaraca , uključujući i intimne zone tijela, na potpuno prirodan način jer se sastoji samo od šećera i vode.
  Šećerna pasta je veoma jednostavna za upotrebu, nježna za kožu, a upotrebljava se bez traka. Ovaj način depilacije predstavlja savršen način uklanjanja neželjenih dlačica jer je bezbolan, pa samim time pogodan i za nju i za njega, što su znali već "Stari Egipćani".
  Prije tretmana koža se očisti prajmerom. Šećerna pasta se nanosi na tijelo u rukavicama u smjeru protivnom od rasta dlake pa se naglim trzajem u smjeru rasta uklanja s tijela, a s njom dlake koje je pasta obuhvatila. Taj postupak se ponavlja dok se ne uklone sve dlake s željenog područja. Nakon tretmana nema potrebe za primjenom bilo kakvog preparata, ali se preporučuje potreba enzima za dugotrajno smanjenje rasta dlaka.

  NAŠI TRETMANI DEPILACIJA